Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Privacy Colofon Sitemap Bloggg FAQ google maps RSS Beveiligde pagina Events vacatures Afspraak maken fbe moduletest testie News Events2 Toegewezen kandidaten test form cv search Webshop facebook cp pcp
Informatie
Genereer een lucratief tweede inkomen. Vul hieronder uw gegevens in en klik op verzenden om uw belangstelling kenbaar te maken.
Naam
Mobiel
E-mail
Opmerkingen
Gereedschap voor uw kandidaten
U wilt het uw kandidaten zoveel mogelijk naar de zin maken. Daarom wilt u een website waar het voor kandidaten makkelijk is vacatures te vinden, zich in te schrijven of aan te melden voor uw Nieuwsbrieven, Search Agents of RSS-feeds. U zult zeggen: dat zijn toch services die horen bij een Jobboard? Inderdaad! Met OTYS bouwt u heel gemakkelijk een Jobboard met alle mogelijke features. Test

Een overzichtelijk website

U bent uw kandidaten het best van dienst door uw website zo functioneel mogelijk in te richten. Een duidelijke navigatiestructuur, overzichtelijke toepassingen, eenvoudig zoeken, vacatures bekijken en solliciteren. Dat zijn enkele van de kenmerken van een typische Otys Recruitment Portal.

Job Search Agents en RSS Feeds

Een goede recruitment website is tegenwoordig eigenlijk niet veel anders dan een jobboard. U wilt dat uw kandidaten bijvoorbeeld de mogelijkheid hebben om, wanneer ze niet direct een vacature kunnen vinden van hun gading, een profiel aan te maken waarmee ze gegarandeerd uw vacatures direct ontvangen wanneer deze van toepassing is op het profiel van de kandidaat. De tijden waarin "met hagel schieten" voordeel opleverde zijn voorbij. U wilt uw kandidaat eenvoudige mogelijkheden geven om zélf te kiezen wat hij of zij aan informatie van uw organisatie wil ontvangen. En wannéér. Daarvoor levert OTYS standaard Job Search Agents (verzending van passende vacatures per e-mail) en RSS-feeds (updates via XML).

Allerlei zoekmogelijkheden

Aan de rechterzijde van deze website ziet u een paar voorbeelden van de verschillende zoekmogelijkheden die u uw kandidaten kunt bieden. U kunt uw OTYS website met deze "widgets" uitrusten. En u kunt zelf bepalen welke zoekmogelijkheden uw kandidaat tot zijn beschikking heeft. Alle "widgets" staan in rechtstreekse verbinding met de configuratieschermen in uw OTYS Backoffice applicatie. Zodat u, wanneer nodig, snel kunt inspelen op veranderende behoeften of inzichten.

Vacatures
  Langkous bv   testpublicatie 
in 
Veenendaal 
Regio:
  Vertrouwelijk   support 
in 
veenendaal 
Regio:
  Vertrouwelijk   Prive Detective 
in 
Amsterdam 
Regio:
  Vertrouwelijk   Sales Manager Software Nederland 150K€ OTE, leiding gevend aan 12 Sales 
in 
Rotterdam 
Regio:
Mijn vacatures
Vacature categorieën
Administratief (11)
Commercieel (18)
Financieel (9)
Human Resource Management (12)
ICT (22)
Logistiek (8)
Management (11)
Technisch (7)
Overig (0)
Schrijf u nu in!

Voer uw e-mail adres in, stuur uw CV mee en schrijf u nu in voor uw eigen profiel om direct toegang te krijgen tot interessante vacatures.

CAPTCHA Image Herlaad captcha Speel captcha
zoek op deze site naar
contact
FAQ
linda (colofon)
Homelinda (google maps)
Job Search Agent
Zoeken
 
Industry
Region
 
Recente nieuwsartikelen
Er zijn op dit moment geen nieuwsberichten.
Job detectives NL gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close