Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Privacy Colofon Sitemap Bloggg FAQ google maps RSS Beveiligde pagina Events vacatures Afspraak maken fbe moduletest testie News Events2 Toegewezen kandidaten test form cv search Webshop facebook cp pcp
Informatie
Genereer een lucratief tweede inkomen. Vul hieronder uw gegevens in en klik op verzenden om uw belangstelling kenbaar te maken.
Naam
Mobiel
E-mail
Opmerkingen

Job Genius

Job Genius

Met oog voor detail bemiddelt Careerhouse vacatures: (senior)functies in de online industrie (Content en Creatie), ICT en publishing (Content, Marketing, Management) en andere commerciële posities. Niet alle vacatures worden geadverteerd.

Casting naar nieuwe positie
Casting van professionals naar de specialistische vacatures bij opdrachtgevers, daarvoor is Careerhouse in de markt. Uiteindelijk is het passen en meten, soms ook van werkgeverszijde. Die ene ideale kandidaat voor die perfecte match? Eerder uitzondering dan regel. Leren van en luisteren naar de arbeidsmarkt, Careerhouse biedt dat venster. Dat start bij de intake met de opdrachtgever. Maar zeker ook feedback voor de kandidaat: Op CV, op motivatie, gemaakte keuzes.

Face-to-face: ontmoeten en helder krijgen
Een interview duurt bij Careerhouse minstens 1,5 uur. Wie is de mens achter het CV? Besef je goed waarop je solliciteert? Die aansluiting helder krijgen, alleen dan is de match succesvol. Mogelijk draagt Careerhouse jou niet nu maar láter voor, of voor een andere rol: ook dát is context. Careerhouse kent de markt en weet per functie wat nodig is. Dus ook feedback op CV en input om dit krachtiger te maken. In het besef dat één interview niet zaligmakend is (daarom in overleg ook assessments). De opdrachtgever krijgt uitgebreid rapport. Kortom: matchmaking en casting, alles in de juiste context.

Deel dit bedrijf
Vacatures
  Vertrouwelijk   PHP Programmeur 
in 
Vertrouwelijk 
Regio:
  Vertrouwelijk   hamburgerbakker YES 
in 
Den haag 
Regio:
  Langkous bv   testpublicatie 
in 
Veenendaal 
Regio:
  Vertrouwelijk   support 
in 
veenendaal 
Regio:
  Vertrouwelijk   Prive Detective 
in 
Amsterdam 
Regio:
  Vertrouwelijk   Sales Manager Software Nederland 150K€ OTE, leiding gevend aan 12 Sales 
in 
Rotterdam 
Regio:
Mijn vacatures
Vacature categorieën
Administratief (11)
Commercieel (18)
Financieel (9)
Human Resource Management (12)
ICT (22)
Logistiek (8)
Management (11)
Technisch (7)
Overig (0)
Schrijf u nu in!

Voer uw e-mail adres in, stuur uw CV mee en schrijf u nu in voor uw eigen profiel om direct toegang te krijgen tot interessante vacatures.

CAPTCHA Image Herlaad captcha Speel captcha
zoek op deze site naar
contact
FAQ
linda (colofon)
Homelinda (google maps)
Job Search Agent
Zoeken
 
Industry
Region
Bedrijfscategorie
 
Recente nieuwsartikelen
Er zijn op dit moment geen nieuwsberichten.
Testclient Jobdetectives NL gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close